Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017

ΣΚΑΕΙ NOVARTIS …..ΝΑ ΤΑ «ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ» ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ



Του Αθανασόπουλου Περικλή
Αθήνα 5/1/2017
Τo σύστημα της διαπλοκής οργανωμένο παντού και σε κάθε περίπτωση που νοιώθει την ανάσα του ελέγχου, έχει πάντα την δυνατότητα να "απαντάει" και μάλιστα σύσσωμο και σε πλήρη εξέλιξη τόσο στο εσωτερικό (βλέπε GADRIAN ) όσο και στο εξωτερικό σε πολιτικό και σε Μιντιακό επίπεδο.

Δεν πρόλαβαν να έρθουν από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής  και  στην Ελλάδα τα εδώ και δύο χρόνια ευρήματα της έρευνας για την πολυεθνική φαρμακευτική εταιρεία NOVARTIS ώστε και η σημερινή κυβέρνηση να εντοπίσει τυχούσες εμπλοκές στην χώρα μας, τόσο των δημοσίων λειτουργών, όσο και των ιδιωτών, στις επιλεκτικές συνταγογραφίσεις  φαρμακευτικών προϊόντων προς "χάριν" της ανωτέρω εταιρείας και αμέσως ξεσηκώθηκαν σύσσωμα η αντιπολίτευση και τα συστημικά ΜΜΕ  «ανακαλύπτοντας» ξαφνικά όλα τα προβλήματα του ΕΣΥ που παρουσιάζονται τα τελευταία 50 χρόνια, το κάνουν βέβαια τόσο άκομψα σαν να απευθύνονται σε λαό της Αφρικής.

Για παράδειγμα, μας μιλούν για έλλειψη γαζών και συρίγγων όταν στα νοσοκομεία της χώρα μας εκτελούνται πανάκριβες εξετάσεις  και χρησιμοποιούνται  για θεραπεία φάρμακα τελευταίας γενιάς.
Μας μιλούν για καρτελάκια ενοικίασης πολυθρόνων και ράντζων για τους επισκέπτες και τις αποκλειστικές φαινόμενο που υπάρχει εδώ και 50 χρόνια.

Δεν μας μιλούν για το 1δίς€ στο σύνολο 1,2€ που πλήρωσαν τα ασφαλιστικά ταμεία στους προμηθευτές και από το επόμενο έτος θα είναι σε πλήρη ισορροπία για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια οι προμήθειες σε σχέση με τις πληρωμές πρά;γμα που θα βοηθήσει ουσιαστικά τη χώρα στη δυνατότητα επιλογών με διαφάνεια.

Δεν μας μιλούν για το ΕΦΚΑ το οποίο έχει καθυστερήσει εδω και 50 χρόνια γιατί εξυπηρετούσε τις συντάξεις των ολίγων εκλεκτών και τώρα για πρώτη φορά όλοι οι Έλληνες είναι ισότιμοι απέναντι στην ασφάλιση. 

Το χειρότερο όμως είναι ότι σε αυτή την ιστορία εμπλέκονται και συνδικαλιστές και εργαζόμενοι οι οποίοι «παρασύρονται» και βάζουν πλάτη στην υπεράσπιση των συμφερόντων της διαπλοκής.
Έχουμε πολλά να δούμε ακόμα ας κάνουμε λίγη υπομονή, αν κάποιος νομίσει ότι θα εγκαταλείψουν τα όπλα  έτσι εύκολα είναι πολύ γελασμένος…!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια: